| forside | forening | Bird Alarm | årbok |
Brukernavn:
Registrer deg som ny bruker her | Glemt passord? Passord:
Info om Bird Alarm

BMS blir til Bird Alarm
Foto: Bird Alarm - Nordicstation ©

Skrevet av: FO-styret
Sist oppdatert: 11.11.2013

I likhet med våre naboland Sverige og Danmark, er nå også Norge og Feltornitologene koblet til det nye meldingsystemet Bird Alarm.
Mange medlemmer har etterlyst et forbedret meldingsystem, og vist til at svenskene og danskene allerede har vært igang med Bird Alarm en stund. Vi kaster oss nå på Bird Alarm-bølgen.

Bird Alarm vil erstatte BMS, som vi i Norge har benyttet oss av siden 1. september 2011. Våre medlemmer skal ha fått e-poster med instruksjoner om hvordan man kommer igang med det nye systemet fra Nordicstation, og mange er allerede igang med å teste ut den nye appen på sine mobiltelefoner.

BMS fungerer fortsatt som før, og meldinger som legges ut her skal automatisk komme også på Bird Alarm. Dette vil imidlertid ikke vare så lenge fremover, men kun i en overgangsperiode. Fra ca. 1. desember vil vi kun bruke Bird Alarm.

Vi anbefaler våre medlemmer å sette seg inn i det nye systemet, og teste ut dette i de nærmeste dagene og ukene. Terskelen for å legge ut meldinger trenger ikke nødvendigvis være så høy. Logg dere også inn på www. birdalarm.com for å bl.a. lage regler for hva slag meldinger dere ønsker/ikke ønsker å motta.

Vi vil hjelpe medlemmer så godt vi kan med å komme igang med det nye systemet, men har en del begrensninger på å kunne hjelpe til med rene tekniske spørsmål. Hvis noen ikke får koblet seg til, ikke har mottatt instruksjoner, eller får feilmeldinger o.l. ved bruk av Bird Alarm, bør man kontakte Nordicstations support på support@birdalarm.com

Både Feltornitologene og Bird Alarm har forøvrig egne sider på Facebook. Lik gjerne begge!

[Til artikkeloversikt]