[Logo] forum for feltornitologer
  [Search] Søk   [Recent Topics] Siste emner   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Members]  Medlemmer   [Groups] Tilbake til hjemmesiden 
Daglig blogg fra Alaska-tur  XML
Forumoversikt » Reisetips inn- og utland
Forfatter Innlegg
JKNMedlem siden: 21/03/2009 18:39:19
Innlegg: 11
Offline

Hvis vi ikke blir stoppet av askeskyer eller annen terrorisme, lander Bjørn Fuldseth fra Stjørdal og jeg på Anchorage International Airport søndag 30. mai kl. 20 (lokaltid).

De første ti dagene farter vi rundt Anchorage. Ytterpunktene blir forhåpentligvis øya Kodiak i sør og Yukon-elva nord for byen Fairbanks.

10. juni flyr vi til Barrow med Alaskien Airways og har booket rom på Hotel King Eider. På den tiden går forhåpentligvis isen opp på alle tjerna og småpyttene som peprer området. Da bør det være ganske intens aktivitet i de nyankomne fuglene. Arter vi kan håpe på er snøugle og brilleærfugl i tillegg til en rekke andre vann- og vadefugler. Dessuten er det visse muligheter for isbjørn.
Vi returnerer til Anchorage 19. juni og flyr hjem dagen etter.

Daglig blogg er målet, så vi satser litt ekstra på å finne overnattingsteder med WLAN. I og med at Alaska ligger ni timer lengre vest enn Norge, vil det sannsynligvis ligge fersk blogg klar til morgenkaffien.

BFU sin bloggadresse: http://bjornfuldseth.blogspot.com/
JKN sin bloggadresse: http://jknblogg.blogspot.com/
 
Forumoversikt » Reisetips inn- og utland
Gå til:   
Powered by JForum 2.1.8 © JForum Team