[Logo] forum for feltornitologer
  [Search] Søk   [Recent Topics] Siste emner   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Members]  Medlemmer   [Groups] Tilbake til hjemmesiden 
HTML / plain text på iPhone  XML
Forumoversikt » Forening
Forfatter Innlegg
johnsMedlem siden: 19/07/2010 11:24:22
Innlegg: 8
Offline

Hei.

Er nokså fersk på BV, og har store problemer med å få sendt ut meldinger fra min iPhone. Har vært i kontakt med OKB, som fastslår at det skyldes at meldingene mine sendes i en blanding av HTML og enkel tekst, som BV-systemet ikke forstår.
Prøver å finne ut hvordan jeg stiller om fra HTML til "plain text" på iPhonen, men kommer ingen vei. Jeg går ut fra at det er en del iPhone-brukere på BV - kanskje noen som kjenner problemet og kan hjelpe meg??

Hilsen John
franksteinMedlem siden: 03/04/2009 10:28:49
Innlegg: 4
Offline

Jeg har brukt Iphone i over ett år nå, og har både sendt og motatt meldinger.
Det hender jeg får FO-Feil i retur - mens andre ganger går det fint.
Prøv å taste inn det du skal sende (uten å paste/lime inn fra gammel mld eller notat....
Tror ikke det går an å velge plain text eller html...
Opplever også avogtil feil med æøå - men igjen - ikke alltid.
Jeg har også jobbet med det tekniske vedrørende BV tidligere, og vet at det må gjøres tilpasninger mht. mailleverandører og telefonselskap (koding og formattering). Det har lenge vært et usant utbredt rykte at Iphone ikke virker med BV. Dette har nok kanskje mer med den teknisk ansvarlige sin 'uvilje' mot apple-produkter å gjøre.

Frank
OKBMedlem siden: 24/09/2010 09:46:16
Innlegg: 1
Offline

Problemet er ikke bare på epleprodukter (selv om det hadde vært ønskelig ) , men det er på flere som sender med avansert htmlkoding og ikke i ren tekst. Dette veksler telefonene med etter hva en sender også.

Dette er et problem som eventuelt styre i BV må ta opp med meg om de vil at jeg skal gjøre noe med det. Jeg har ikke fått i oppdrag å fikse det, så da har jeg ikke gjort noe.

Jeg har kun fått henvendelser fra enkeltpersoner som har problemer og da har jeg sagt hva som kan være problemet. Sender du i plain text er det for det aller meste ikke noe problem.

Jeg har anbefalt enkelte styremedlemmer i BV å se etter andre løsninger, dette begynner å bli et veldig gammeldags og sårbart system etter hvert. Men det er de visst ikke interessert i.

Snart kommer vel artsobservasjoner/NOF med en tilsvarende gratis løsning som er SMS-basert , eller var det bare skryt fra dems side?
 
Forumoversikt » Forening
Gå til:   
Powered by JForum 2.1.8 © JForum Team