[Logo] forum for feltornitologer
  [Search] Søk   [Recent Topics] Siste emner   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Members]  Medlemmer   [Groups] Tilbake til hjemmesiden 
Arkiv og søk  XML
Forumoversikt » Generelt
Forfatter Innlegg
absMedlem siden: 03/10/2010 18:43:36
Innlegg: 2
Offline

Hei, innimellom kommer det tips om at man må kaste alle meldingene som kommer i innboksen sin på online.no, slik at man ikke kommer i den situasjon at meldinger blir avvist fordi det blir fullt. Jeg arbeider med en bok som skal ta for seg å oppsummere arter for en lokalitet der jeg bor. I den forbindelse har jeg funnet det svært nyttig å ha et ganske stort lager av meldinger, slik at jeg kan søke på artsnavnet og få opp forekomster fra eller i landet. Dette gir nyttig ekstrainformasjon som gjøre lesingen av boka litt mer spennende, siden jeg da kan supplere med info fra andre steder i Norge.

Så kommer spørsmålet: Jeg er et ganske passivt medlem på BV så jeg har ikke alle detaljene på plass: 1) er det noen som kan bekrefte at jeg har tilgang på alle observasjoner selv om jeg sletter min innboks? og 2) hvilken adresse er det mest korrekte sted å besøke med nettleseren for å søke i dette eventuell arkivet?

Hilsen novise Audun Skrindo
ØHAMedlem siden: 05/03/2009 22:45:53
Innlegg: 62
Offline

Alle BV-meldinger tas vare på og det foreligger planer om å synliggjøre statistikk basert på disse. Et søkbart arkiv slik du etterspør er det imidlertid ingen planer om å realisere.

Skal du søke etter observasjoner er vel artsobservasjoner.no og, innenfor ditt nedslagsfelt, nofoa.no naturlige steder å starte. Majoriteten av observasjoner meldt ut på BV finner med stor sannsynlighet også veien inn i disse systemene.
 
Forumoversikt » Generelt
Gå til:   
Powered by JForum 2.1.8 © JForum Team