[Logo] forum for feltornitologer
  [Search] Søk   [Recent Topics] Siste emner   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Members]  Medlemmer   [Groups] Tilbake til hjemmesiden 
Oppdatering av krysselister  XML
Forumoversikt » Kryssing
Forfatter Innlegg
TVAMedlem siden: 21/03/2009 07:15:45
Innlegg: 8
Offline

Som meldt på forsiden, har FO startet arbeidet med å fjene kryss på NSKF-arter som mangler dato og lokalitet, og det er jo flott! Men verdien av en krysseliste på sidene har blitt noe redusert. Skal denne lista ha noen misjon, oppfordres alle til å oppdatere sine lister. (og vi som har gjort jobben og kommer "godt ut av det", får huske å ta en skjermdump av lista, før vi havner i bakleksa igjen

Skulle jo også ønsket at de som mangler på lista, også kom inn, men det er en helt annen diskusjon......
PetterMedlem siden: 12/08/2009 10:25:25
Innlegg: 54
Bosted: Kristiansand
Offline

Er jo bra at det ryddes opp i krysselistene, men finnes det ikke noen alternativ måte å gjøre det på? For eksempel er jo norgeslista et sant virvar nå, der det er umulig å vite hvem sine lister som er komplette. Ser jo at folk som tidligere hadde 380+ kryss nå kun har 260-270. Krysselistene på artsobs har vel forøvrig samme problemet.

Må også si meg meg enig med TVA at det er synd at det er så mange som mangler på lista. Skulle gjerne likt å høre hva som gjør at så mange ikke ville legge inn sine lister på FO. Når miljøet er såpass lite som det er i Norge hadde det jo vært flott om flere la seg inn.
MDAMedlem siden: 15/06/2009 17:28:30
Innlegg: 15
Offline

Vet at mange velger å legge inn sine krysselister på Artsobservasjonssida, der den har egne krysselista. Ikke rart at folk ikke gidder å oppdatere sine krysselister på FO-sida.
PetterMedlem siden: 12/08/2009 10:25:25
Innlegg: 54
Bosted: Kristiansand
Offline

Skulle gjerne sett litt flere oppdateringer hva gjelder funksjoner i krysselistene, og på siden for øvrig. For eksempel verdenskryss, mulighet for å laste opp turrapporter, "hvem har krysset hva" osv. Er jo bare å sammenligne med club300 i Sverige sine sider.

Er jo litt synd at aktiviteten her minker såpass. Er jo litt illevarslende for foreninga sin fremtid, eller?
vbuMedlem siden: 06/03/2009 15:31:39
Innlegg: 101
Offline

Som tidligere nevnt er det opp til enhver hvor mye man gidder å bruke siden. Dette er noe FO ikke kan påtvinge folk. Aktiviteten på siden mener jeg forøvrig ikke har noen betydning for FOs fremtid. Det avgjørende i så måte er hvor stor interesse det er blant norske fuglekikkere å få melding om sjeldne observasjoner direkte på mobil.

Mvh,
Vegard Bunes
 
Forumoversikt » Kryssing
Gå til:   
Powered by JForum 2.1.8 © JForum Team