[Logo] forum for feltornitologer
  [Search] Søk   [Recent Topics] Siste emner   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Members]  Medlemmer   [Groups] Tilbake til hjemmesiden 
BMS på ulike telefoner  XML
Forumoversikt » BMS og Bird Alarm
Forfatter Innlegg
JLAMedlem siden: 17/03/2009 15:47:27
Innlegg: 57
Offline

Etter diverse tilbakemeldinger på det nye systemet (flest positive!) tenkte jeg det kunne være greit å opprette en tråd hvor vi kan dele erfaringer rundt hvordan BMS fungerer på ulike telefonmodeller.

Jeg bruker selv for øyeblikket Nokia C5 (Symbian-versjonen av BMS) og synes BMS fungerer bra på denne. Jeg har hele tiden appen kjørende i bakgrunnen, og når det kommer en melding så kommer appen fram i forgrunnen slik at den kan åpnes og leses. Under innstillinger kan jeg velge varsellyder fra minnekortet på telefonen.
For å få programmet til å kjøre i bakgrunnen trykker jeg på knappen med et hus på (Hjem). Det er viktig å ikke trykke på den røde telefonknappen (legg på), for da avsluttes programmet.


Jonas
EREMedlem siden: 24/08/2009 10:12:35
Innlegg: 2
Offline

Bra at det er mange positive tilbakemeldinger på det nye systemet. Har såvidt sett det i bruk og det virker meget bra, bare man får luket bort innkjøringsproblemene med lokaliteter.

Men jeg føler meg hensatt på sidelinja i denne saken. Savner info om hva som skjer i forhold til de som ikke kan bruke BMS fordi man ikke har rett telefon med rett operativsystem.
Legges det f.eks press på Nordic Station i forhold til å få til en app for Symbian Anna. Jeg vil tippe det er fler enn meg som pt sitter med en relativt ny mobil med binding osv og ikke får benyttet seg av BMS. Hva skjer? Har betalt kontingent til Fo men er pt. uten mulighet til å benytte meg av BMS. Føler at det ikke er helt greit. Særlig nå som også observasjonene heller ikke lenger ligger på hjemmesiden til FO.

Frustrert

Esben
sinmolMedlem siden: 31/03/2009 14:23:08
Innlegg: 4
Offline

Har Nokia 5800, som ikke er støttet av BMSappen. Derimot, etter diskusjoner med NordicStation dukket det opp en mulighet om en webløsning de har. Dermed kan man betale det samme som for appen, men kun få tilsendt en link hvor man må gå inn aktivt for å sjekke om det har kommet inn noen nye meldinger. Dette vil ikke fungere likegodt på alle mobiler (alt etter nettleserkvalitet), men det funker helt bra på min. Man har de samme mulighetene til å sende og motta meldinger som de med iPhone elller lignende, men man må som sagt sjekke nye meldinger selv. Dette fungerer riktignok godt enn så lenge (til ny mobil evt. er i hus). Mange vil nok få "problemer" hvis de ikke får kontroll over hva folk ser i det hele tatt. Dette står det heller ikke noe om på noen nettsider

SIndre Molværsmyr
 
Forumoversikt » BMS og Bird Alarm
Gå til:   
Powered by JForum 2.1.8 © JForum Team