[Logo] forum for feltornitologer
  [Search] Søk   [Recent Topics] Siste emner   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Members]  Medlemmer   [Groups] Tilbake til hjemmesiden 
Nytt søkersystem  XML
Forumoversikt » BMS og Bird Alarm
Forfatter Innlegg
johnsMedlem siden: 19/07/2010 11:24:22
Innlegg: 8
Offline

Nope - har fyllt inn fire siffer - rapporteringskoden jeg fikk fra BMS NO.

Sendte melding om dette til supporten i går, men har ikke motatt noe svar... Er ikke veldig imponert over BMS så langt...
JGRMedlem siden: 24/08/2011 15:59:22
Innlegg: 1
Offline

Hei!
Etter litt problemer med å få logget meg på systemet så fungerer det forsåvidt greit på min android telefon nå.

Det er imidlertid mye som kan forbedres. F.eks varsling: Det er ikke mulig å velge annet enn lydløs og standard. Selv med standard er det ikke mulig å høre om det kommer meldinger. Det er irriterende å fysisk måtte sjekke om det er nye meldinger.
Det er også mye arbeid å gjøre mht lokaliteter. Leste en plass at lokaliteter er basert på AO? I så fall lurer jeg på hva som er kriteriet for valg av lokaliteter all den tid det i Sør-Rogaland er med lokaliteter der det ikke er rapportert en eneste observasjon mens det er flere lokaliteter det det er 100+ observasjoner som ikke er med?
Det er også flere koder i systemet som virker for meg litt underlige.

Jeg savner også informasjon om utvikling og om hva som skjer? Både i fra BMS og feltornitologen..
JLAMedlem siden: 17/03/2009 15:47:27
Innlegg: 57
Offline

Ad. lokaliteter så stemmer det, som jeg har skrevet et par andre steder, at disse er hentet fra artsobservasjoner. Siden det var en begrensning i systemet på antall lokaliteter har uheldigvis mange viktige lokaliteter falt ut, mens massevis av der-ingen-skulle-tro-at-nokon-kunne-bo-lokaliteter ligger inne. Det virker temmelig tilfeldig hvilke som har falt ut, og jeg er enig at det ikke ser helt bra ut. Dette er noe som kommer til å bli rettet på. Programutviklerne ønsker at vi tar dette i et stort skippertak, i stedet for å putte på en lokalitet nå og da. Dette kommer til å bli gjort, og igjen oppfordrer jeg til å velge aktuell kommune som lokalitet hvis ikke lokaliteten ligger inne. Skriv lokaliteten i fritekstfeltet.

Hvis noen kunne tenke seg å administrere lokaliteter i "sitt" fylke, så kan jeg godt sende lokalitetslister og beskrivelse av hva som skal gjøres.

Ellers henviser jeg til den nystartede tråden her i forumet hvis man opplever øvrige problemer med systemet på sin mobil.


Jonas
 
Forumoversikt » BMS og Bird Alarm
Gå til:   
Powered by JForum 2.1.8 © JForum Team