[Logo] forum for feltornitologer
  [Search] Søk   [Recent Topics] Siste emner   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Members]  Medlemmer   [Groups] Tilbake til hjemmesiden 
Verdenskryss  XML
Forumoversikt » Kryssing
Forfatter Innlegg
ØHAMedlem siden: 05/03/2009 22:45:53
Innlegg: 62
Offline

Et høyst betimelig spørsmål..

Det er nok en dårlig skjult hemmelighet at de helt store oppdateringene har uteblitt det seneste året, noe undertegnede må ta ansvaret for. I den siste tiden har det imidlertid begynt å røre på seg, med en litt mer velfungerende VP-liste samt noen administrative funksjoner (til glede for få, men dog nødvendige).

Hva skjer så fremover? Å gjøre det lettere å oppdatere artsdatabasen ihht Clements står nå høyt på lista, for ikke å si helt på toppen. Forhåpentligvis vil dette bli en realitet om ikke så altfor lenge, og arbeidet er så smått påbegynt. Så får vi se hva det neste blir når vi kommer så langt..

Øyvind

This message was edited 1 time. Last update was at 04/03/2011 19:19:52

PetterMedlem siden: 12/08/2009 10:25:25
Innlegg: 54
Bosted: Kristiansand
Offline

Skjer det snart noe med åpne verdenskryss på FO? Er snart fire år siden jeg etterlyste dette første gang.

Hilsen Petter
ØHAMedlem siden: 05/03/2009 22:45:53
Innlegg: 62
Offline

Med de tidkrevende Clements-oppdateringene i havn (måtte vi aldri få et tilsvarende etterslep igjen..) åpner det seg muligheter for at vi kan se på andre ting

Jeg har vel inntrykk av at mange savner verdenslister så det er nok en god kandidat til neste utvidelse som kommer. I første omgang blir nok det en enkel sak som rett og slett viser en liste over totalen til hver enkelt.

Dernest er, som det etterspørres i en annen tråd her på forumet, bedre mulighet til å registrere data på hvert enkelt utenlandskryss (dato, sted, notater) en endring som figurerer høyt på prioriteringslista.

Til slutt så hadde det vært greit å kunne krysse underarter nå som de endelig er gjort tilgjengelige.

This message was edited 1 time. Last update was at 15/04/2013 08:50:40

JOMOMedlem siden: 24/05/2009 19:09:40
Innlegg: 5
Offline

Eg veit ikkje kor populært det er å reklamere for ein konkurrent. Men GlobalTwitcher.com er eit flott tiltak for verdenslister og rangering. Når det finnes ei så god internasjonal krysseliste så er det kanskje ikkje nødvendig for kvart enkelt (lite) land å legge ned mykje arbeid for å opprettholde ei verdensliste?

Mvh. Jostein Moldsvor
 
Forumoversikt » Kryssing
Gå til:   
Powered by JForum 2.1.8 © JForum Team