[Logo] forum for feltornitologer
  [Search] Søk   [Recent Topics] Siste emner   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Members]  Medlemmer   [Groups] Tilbake til hjemmesiden 
Fra BMS til Bird Alarm  XML
Forumoversikt » BMS og Bird Alarm
Forfatter Innlegg
TVAMedlem siden: 21/03/2009 07:15:45
Innlegg: 8
Offline

Heisann!

Har fått diverse mailer fra Sverige (dobbelt opp), om å klikke på en lenke for aktivere konto i Bird Alarm. Får beskjed om at konto allerede er aktivert, så den er sikkert grei. Har også logget meg inn og gjennomført pkt 3: 3. Köp gratisprodukten ”BMS Migrering” för att aktivera
prenumerationen.

Kommer da inn på nettsiden og ser alle mld fra Norge, Sverige og Danmark. Vel og bra det, men hva mer? Vil vel tro at vitsen er å få detta inn på telefon. Er det en ny app som skal lastes ned? Savner i det hele tatt litt info fra FO-styret her inne på siden om akkurat dette.

Mvh Tore Vang
GACMedlem siden: 15/11/2009 20:09:59
Innlegg: 3
Offline

Hei

Jeg fikk lastet ned APPen for Bird Alarm, og har hatt både Bird Alarm og BMS i drift et par dager. Bird Alarm har ikke fungert helt bra. I går kom det 6 meldinger på BMS men kun de 3 første på Bird Alarm. I dag manglet det minst 3 meldinger på Bird Alarm. bl.a. meldinger om dvergspurv og brilleand. Slikt kan vi ikke ha det! Håper FOs styret kan få tak i problemet før BMS forsvinner.

Hilsen
Geoff Acklam
GACMedlem siden: 15/11/2009 20:09:59
Innlegg: 3
Offline

Det er godt mulig at jeg har misforstått da jeg skrev den forrige meldingen. Hvis BMS og Bird Alert er to helt separate systemer, er det klart at noen meldinger bare vil komme på det ene systemet hvis den som sender meldingen ikke benytter begge systemer. Men i så fall: Hvilket system bør vi bruke inntil videre, begge kanskje? Og hvor lenge skal vi bruke BMS?

Hilsen
Geoff Acklam
 
Forumoversikt » BMS og Bird Alarm
Gå til:   
Powered by JForum 2.1.8 © JForum Team