[Logo] forum for feltornitologer
  [Search] Søk   [Recent Topics] Siste emner   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Members]  Medlemmer   [Groups] Tilbake til hjemmesiden 
Overnatting i Extremadura  XML
Forumoversikt » Reisetips inn- og utland
Forfatter Innlegg
vbuMedlem siden: 06/03/2009 15:31:39
Innlegg: 101
Offline

Har nettopp vært på en ukes fugletur i Spania sammen med ØWJ og JHM. Vil i den sammenheng anbefale et overnattingssted i Extremadura for andre som har tenkt seg til dette området.

Vi tilbrakte fem netter på Hostal Rural Santa Marta i den lille landsbyen Santa Marta de Magasca 22 km NV for Trujillo. Dette er et relativt lite, enkelt og rimelig hotel drevet av en engelsk dame og hennes to barn (17 og 20 år). Du finner alle steppespesialitetene innenfor 10-15 km radius fra Santa Marta, og det er under en time å kjøre til Monfrague. I tillegg til den perfekte beliggenheten var de svært fleksibel i forhold til måltider. Middag ble laget til de klokkeslett vi anmodet (tre retters - mye, god mat), og vi fikk med oss lunsjpakker slik at vi slapp å bruke tid på frokost ved hotellet.

Hotellet ligger på Plaza Major i Santa Marta. Tlf nummer dit er (nasjonal kode) 927 28 40 21 dersom man ønsker å booke plass. For de som ikke er stødig i spansk er det kanskje en ekstra fordel at de som jobber der snakker engelsk.


Mvh,
Vegard Bunes

This message was edited 2 times. Last update was at 15/05/2009 19:28:37

 
Forumoversikt » Reisetips inn- og utland
Gå til:   
Powered by JForum 2.1.8 © JForum Team