[Logo] forum for feltornitologer
  [Search] Søk   [Recent Topics] Siste emner   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Members]  Medlemmer   [Groups] Tilbake til hjemmesiden 
Edelkryss på plass  XML
Forumoversikt » Feltornitologene.no
Forfatter Innlegg
ØHAMedlem siden: 05/03/2009 22:45:53
Innlegg: 62
Offline

Da kan jeg endelig melde om noe nytt på sidene igjen - edelkryss! Disse er nå synlige for alle under menypunktet "krysselister" hvor dere får en oversikt over alle som har mer enn 100 edelkryss registrert på sin norgesliste.

Dere kan også klikke dere videre inn på enkeltpersoners edellister der alle NSKF-arter og/eller arter med dato og lokalitet registrert vil vises. Dato og lokalitet vil nok være temmelig mangelfullt enn så lenge da muligheten for å registrere dette spesifikt for edelkryss også er helt nytt. Alle oppfordres herved til å oppdatere listene sine med dato og lokalitet for edel-claims (spesielt for NSKF-arter), slik at dette blir litt mer interessant for alle å følge med på. Ved å klikke dere inn på enkeltarter i norgeslisten deres får dere tilgang til å oppdatere dette.

Forhåpentligvis vil det komme flere oppdateringer på feltornitologene.no i nær fremtid.

Øyvind
ØHAMedlem siden: 05/03/2009 22:45:53
Innlegg: 62
Offline

Har nå oppdatert edel-listene med lokalitet og dato for de som hadde registrert dette på de gamle sidene.
PKS


[Avatar]

Medlem siden: 25/03/2009 08:03:54
Innlegg: 24
Offline

Sikkert bare noe jeg har oversett, men jeg finner ikke ut hvordan man oppretter en edel liste. Jeg får opp valg muligheter for lokalitets lister, vp, verdens liste osv, men ikke noe valg for oppretting av edel liste. Kan du gi meg et hint?

Takk

PK
hhvMedlem siden: 20/03/2009 23:42:37
Innlegg: 7
Offline

Hei, PK!

Du må gå inn på hver enkelt art på din eksisterende liste. Da vil du finne en boks du kan huke av for edelkryss og evt. legge til detaljer om dato og sted.

Håvar
 
Forumoversikt » Feltornitologene.no
Gå til:   
Powered by JForum 2.1.8 © JForum Team