[Logo] forum for feltornitologer
  [Search] Søk   [Recent Topics] Siste emner   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Members]  Medlemmer   [Groups] Tilbake til hjemmesiden 
Innlegg av: arh
Forumoversikt » Profil for arh » Innlegg av arh
Forfatter Innlegg
Hei!

I 2012 så vil det igjen bli sjøfugltelling på Slettnes fyr i Finnmark. De som vil oppleve store antall av polarjo, gulnebblom og alt det andre som trekker forbi, er velkommen til å besøke oss i mai. Det ser ut til at det vil bli bemanning i fra 28. april til 20. mai , men vi ordner med overnatting i hele mai.

Så hvis du er interessert ta kontakt : arild@ryggefoto.no

Mer info om plassen finnes her : http://slettnes.seawatching.net/

mvh

For Slettnes fuglestasjon.
Arild
Jeg har samlet en del bilder fra en tur vi hadde til Gambia og Senegal i 2010. Dette er fuglebilder. Ikke alle bildene er av topp kvalitet, men viser en del fugleinntrykk vi fikk på en 14 dagers tur. Jeg kommer tilbake med en rapport om området og nye bilder etter neste tur som er i november 2011.

http://ryggefoto.no/gambiafugler2/

mvh
Arild
Slettnes fyr i Gamvik kommune, Finnmark er kjent som en av Europas beste plasser for å studere sjøfugl. Det er mai som er den beste tiden for å få de store opplevelsene med gulnebblom, fjell- og polarjo.

Det blir storsatning på Slettnes fyr også i mai 2010. Vi inviterer alle sjøfuglinteresserte til å komme å oppleve det unike trekket av sjøfugl på en av de beste trekklokalitene i Europa. Også i 2010 vil det bli litt ekstra med foredrag, middager og diverse.

De første fuglekikkerne kommer opp den 29.april og det vil bli aktivitet fram til ca 20 mai.

Det er mye fugl å se og håper at mange har mulighet til å være med å telle. I fjor som var det tellinger 20 timer i døgnet og det hadde vært artig å få til
noe slikt også år.

Overnatting vil være på Slettnes fyr, 10 meter fra Europas beste trekkplass for gulnebblom, fjelljo, polarjo og sjøfugl generelt. Pris for overnatting på fyret er 300.- pr natt.

Det er begreninger på overnattingen på fyret og alternativ overnatting vil være i Gamvik til kr. 260.- Bare 4km unna Slettnes fyr. Vi disponerer bil og frakter folk ut til fyret.

Vi vil også ordne med frakt fra flyplassen i Mehamn til Gamvik/ Slettnes for de som trenger det.

De som er interessert i å være med på dette bes ta kontakt med Arild Hansen på enten telefon +4748225753 eller mail arild@ryggefoto.no, så skal jeg gi den informasjonen dere trenger for å få en best mulig opplevelse på Slettnes.

mvh
Arild Hansen
Det blir storsatning på Slettnes fyr også i mai 2010. Vi leier fyret og inviterer alle sjøfuglinteresserte til å komme å oppleve det unike trekket av sjøfugl på en av de beste trekklokalitene i Europa. Også i 2010 vil det bli litt ekstra med foredrag, middager og diverse.

Mer informasjon vil komme seinere.

mvh

Slettnes Fuglestasjon

v/ Arild Hansen
For de som er i nærheten av Slettnes fyr den 15.mai kl. 19.00...

Foredrag om sjøfuglskådingen i Senegal ved Slettnes fyr kl. 19.00
Foredragsholder er Kristoffer Nilsson m.fl.

mvh
Arild
 
Forumoversikt » Profil for arh » Innlegg av arh
Gå til:   
Powered by JForum 2.1.8 © JForum Team