[Logo] forum for feltornitologer
  [Search] Søk   [Recent Topics] Siste emner   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Members]  Medlemmer   [Groups] Tilbake til hjemmesiden 
Innlegg av: JOMO
Forumoversikt » Profil for JOMO » Innlegg av JOMO
Forfatter Innlegg
Trur forresten at den heiter Mestersanger. At det er NOF som ikkje har oppdatert sida si.

Mvh. Jostein
Hei
Eg har sett Sylvia crassirostris i Israel.
På NOF si heimeside, om namn på alle fugleartar, skal den heite Sultansanger. Men på dykkar krysseliste har den namnet Mestesanger.

Mvh. Jostein Moldsvor
Eg veit ikkje kor populært det er å reklamere for ein konkurrent. Men GlobalTwitcher.com er eit flott tiltak for verdenslister og rangering. Når det finnes ei så god internasjonal krysseliste så er det kanskje ikkje nødvendig for kvart enkelt (lite) land å legge ned mykje arbeid for å opprettholde ei verdensliste?

Mvh. Jostein Moldsvor
Hei
Eg har vore på Safari i Tanzania. Der sår eg nokre fuglar, og tok bilde av nokre av dei, men greier ikkje å artsbestemme dei.
Er det nokon stad der eg kan legge ut desse bilda og få hjelp til identifikasjon?

Mvh. Jostein Moldsvor
Eg skal på safari til Tanzania/Serengeti og treng ei god felthandbok for fugl. Eg har sett litt på både "Stevenson: Field Guide to the Birds of East Africa" og Zimmerman: Field guide to the Birds of Kenya and Northern Tanzania". Er det nokon som kan vurdere dei to bøkene mot kvarandre? Evt. har andre gode tips?

Det hadde òg vore kjekt å hatt ei god bildebok over store pattedyr som kan vere eigna for barn. (Altså ikkje ei typisk "field guide".) Gode tips?

Mvh. Jostein Moldsvor
 
Forumoversikt » Profil for JOMO » Innlegg av JOMO
Gå til:   
Powered by JForum 2.1.8 © JForum Team