[Logo] forum for feltornitologer
  [Search] Søk   [Recent Topics] Siste emner   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Members]  Medlemmer   [Groups] Tilbake til hjemmesiden 
Innlegg av: GAC
Forumoversikt » Profil for GAC » Innlegg av GAC
Forfatter Innlegg
Jeg lurer på om disse nå er regnet som to forskjellige arter. Og jeg ser at noen har registrert fuglen på Fornebu den 16.10.2009 som rødhale, andre som isabella. Kunne være greit med en oppklaring.
Det er godt mulig at jeg har misforstått da jeg skrev den forrige meldingen. Hvis BMS og Bird Alert er to helt separate systemer, er det klart at noen meldinger bare vil komme på det ene systemet hvis den som sender meldingen ikke benytter begge systemer. Men i så fall: Hvilket system bør vi bruke inntil videre, begge kanskje? Og hvor lenge skal vi bruke BMS?

Hilsen
Geoff Acklam
Hei

Jeg fikk lastet ned APPen for Bird Alarm, og har hatt både Bird Alarm og BMS i drift et par dager. Bird Alarm har ikke fungert helt bra. I går kom det 6 meldinger på BMS men kun de 3 første på Bird Alarm. I dag manglet det minst 3 meldinger på Bird Alarm. bl.a. meldinger om dvergspurv og brilleand. Slikt kan vi ikke ha det! Håper FOs styret kan få tak i problemet før BMS forsvinner.

Hilsen
Geoff Acklam
 
Forumoversikt » Profil for GAC » Innlegg av GAC
Gå til:   
Powered by JForum 2.1.8 © JForum Team