[Logo] forum for feltornitologer
  [Search] Søk   [Recent Topics] Siste emner   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Members]  Medlemmer   [Groups] Tilbake til hjemmesiden 
Innlegg av: OKB
Forumoversikt » Profil for OKB » Innlegg av OKB
Forfatter Innlegg
Problemet er ikke bare på epleprodukter (selv om det hadde vært ønskelig ) , men det er på flere som sender med avansert htmlkoding og ikke i ren tekst. Dette veksler telefonene med etter hva en sender også.

Dette er et problem som eventuelt styre i BV må ta opp med meg om de vil at jeg skal gjøre noe med det. Jeg har ikke fått i oppdrag å fikse det, så da har jeg ikke gjort noe.

Jeg har kun fått henvendelser fra enkeltpersoner som har problemer og da har jeg sagt hva som kan være problemet. Sender du i plain text er det for det aller meste ikke noe problem.

Jeg har anbefalt enkelte styremedlemmer i BV å se etter andre løsninger, dette begynner å bli et veldig gammeldags og sårbart system etter hvert. Men det er de visst ikke interessert i.

Snart kommer vel artsobservasjoner/NOF med en tilsvarende gratis løsning som er SMS-basert , eller var det bare skryt fra dems side?
 
Forumoversikt » Profil for OKB » Innlegg av OKB
Gå til:   
Powered by JForum 2.1.8 © JForum Team