[Logo] forum for feltornitologer
  [Search] Søk   [Recent Topics] Siste emner   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Members]  Medlemmer   [Groups] Tilbake til hjemmesiden 
Innlegg av: abs
Forumoversikt » Profil for abs » Innlegg av abs
Forfatter Innlegg
Er det noen steder i New Zealand som noen av dere har hatt store opplevelser med og som sterkt anbefales? Høstens tur går dit, bøker og nett, venner og kjente er kilder, men jeg fant det naturlig å spørre her også?
Hei, innimellom kommer det tips om at man må kaste alle meldingene som kommer i innboksen sin på online.no, slik at man ikke kommer i den situasjon at meldinger blir avvist fordi det blir fullt. Jeg arbeider med en bok som skal ta for seg å oppsummere arter for en lokalitet der jeg bor. I den forbindelse har jeg funnet det svært nyttig å ha et ganske stort lager av meldinger, slik at jeg kan søke på artsnavnet og få opp forekomster fra eller i landet. Dette gir nyttig ekstrainformasjon som gjøre lesingen av boka litt mer spennende, siden jeg da kan supplere med info fra andre steder i Norge.

Så kommer spørsmålet: Jeg er et ganske passivt medlem på BV så jeg har ikke alle detaljene på plass: 1) er det noen som kan bekrefte at jeg har tilgang på alle observasjoner selv om jeg sletter min innboks? og 2) hvilken adresse er det mest korrekte sted å besøke med nettleseren for å søke i dette eventuell arkivet?

Hilsen novise Audun Skrindo
 
Forumoversikt » Profil for abs » Innlegg av abs
Gå til:   
Powered by JForum 2.1.8 © JForum Team