[Logo] forum for feltornitologer
  [Search] Søk   [Recent Topics] Siste emner   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Members]  Medlemmer   [Groups] Tilbake til hjemmesiden 
Innlegg av: KTO
Forumoversikt » Profil for KTO » Innlegg av KTO
Forfatter Innlegg
Jeg hadde også en relativt ny SonyEriccson men anskaffet i stedet en Samsung Galaxy S II 16 GB. Den kan varmt anbefales.
Tips om Fågelguiden

http://www.sofnet.org/apps/nyheter/las_mer.asp?NewsID=5816

Det er sikkert flere som har fått med seg dette, men ganske sikkert også mange som ikke er kjent med status.

Ting skjer

Mvh
Ketil
Takk for svar!!

Da sletter jeg min observasjon fra krysselistene og regner med at andre som så rustand på Jæren etter den 13. juli det året (2007) gjør det samme .

Hilsen Ketil
Hei alle sammen,

Dette er et spørsmål til NSKF komiteen først og fremst, men angår nok flere enn dem og meg.

I følge Artsobservasjoner.no godkjente NSKF på sitt siste møte de 7 rustendene som ble observert på Lista (samleobservasjoner registrert med dato 04.07.07). Så langt alt ok.

Så fløy de 7 rustendene til Jæren. Den 07.07.07 så de ut til å ha delt seg, da bare 6 individer ble observert sammen.

Senere utover sommeren og høsten ble den 7. rustanden igjen. Selv fikk jeg først anledning til å se denne 18.10.07. Det var da mange diskusjoner som gikk på at dette måtte være et rømt individ fra en park eller tilsvarende.

Nå kommer poenget med mitt innlegg. Siden NSKF tydeligvis har godkjent flokken på 7 så må jo den 7. rustanden fortsatt være godkjent, eller .....!!??

Fint om NSKF kan si klart fra om at alle observasjoner av enslig rustand etter 10.07.07 og frem til den døde ikke er godkjent eller at rustanden fortsatt er godkjent også etter at den brøt ut av flokken.

God sommer
Hilsen Ketil

Sist jeg fikk melding om dette problemet sjekket jeg innboksen og fant at jeg hadde 90% ledig kapasitet. Lite ante jeg at det hele stoppet med 5000 meldinger i innboksen. I helgen ble det et faktum. Nå har jeg mye plass i innboksen men får fortsatt ikke inn meldinger.

Noen som har erfart det samme? Hva gjør jeg da?

PS: 5000 meldinger tilsvarer 15% forbrukt lagringskapasitet.

mvh Ketil
Jeg har nå sett på VP definisjonen. Hvordan blir følgende områder behandlet?

Azorene
Madeira
Selvagens
Kanariøyene

Følger avgrensning syd i Ruslsand den gamle definisjonen av VP?

Kommer det snart en mulighet for å legge inn sted og dato for observasjonene på VP og verdensliste?
Blir det gjort noe med autogenereringen av VP og verdensliste slik at den i alle fall tar med arten i det landet man først så den?

mvh
Ketil
Nå når jeg logget meg på etter 16 dager på Kypros var heldigvis alle data på plass for fylkes og kommune lister (dvs sted og dato på alle kryss). Jeg var en stund nervøs for at det var borte.

Takker og bukker!!

Jeg ser det er kommet mye annet på sidene i tidene jeg har vært borte. Spennende.

Jeg har ikke fått kikket så mye på VP listene ennå. Kommer det til å bli lagt ut mulighet for sted og dato også her? Hvilken avgrensning av VP er lagt til grunn? Følgende definisjon er mye brukt: http://www.netfugl.dk/wplist.php?id=definition, men jeg vet ikke om VP listen på FO er åpen for egen definisjon eller?

mvh
Ketil
Takk så mye for rask tilbakemelding.

Jeg logget meg på nok en gang for å forsøke å finne igjen data. Jeg konkluderer vel med at jeg trenger noe mer veiledning.

Jeg gikk inn på min liste for Farsund kommune. Da får jeg opp bare artsnavn på de observasjoner jeg har hatt i den kommunen. Når jeg klikker på artsnavn får jeg opplysninger fra min norgesliste. Dato og stedsangivelse for Farsund listen finner jeg imidlertid ikke igjen.

Heeeelp .

Mvh
Ketil
Jeg ble noe overrasket da jeg så at alle dataene mine var borte. Jeg hadde dem bare registert på krysselistene og regner med at de kommer tilbake. Jeg sikter da til sted og dato som jeg hadde lagt inn på samtlige kryss på mine lister. Det vil ta lang tid og rekonstruere dette og legge det på PCen i Excel eller lignende.

Ellers savner jeg mer detaljer som visning av kommune på årskryss, etc. Jeg skulle også ønske at muligheten for å velge visning av listene bastert på dato eller systematikk kom tilbake. Dette var jo som kjent på de ganle sidene.

Videre savner jeg en visningsmodus av hele listene og ikke bare begrenset til dem som har mer enn så og så mange kryss eller har oppdatert siste 30 dager, etc.

Mye nyttig har kommet, bevares, men mye nyttig har forsvunnet også. Det må da være mulig å få lov å redigere sine egne sider om man har gjort feil. Jeg kom f.eks i skade for å skrive Giska i stedet for Giske på mange observasjoner på min årsliste.

Jeg regner med at sidene for krysselister fortsatt er under omlegging/utvikling og at det men allerede hadde ført i pennen blir ført over til de nye sidene som lovet.

mvh
Ketil Toska
 
Forumoversikt » Profil for KTO » Innlegg av KTO
Gå til:   
Powered by JForum 2.1.8 © JForum Team