[Logo] forum for feltornitologer
  [Search] Søk   [Recent Topics] Siste emner   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Members]  Medlemmer   [Groups] Tilbake til hjemmesiden 
Innlegg av: bfu
Forumoversikt » Profil for bfu » Innlegg av bfu
Forfatter Innlegg
BMS vil kunne kjøres fra iPhone og alle teleforner med Android OS med smarttelefoner fra HTC og Samsung i spissen.
I tillegg kan også telefonner som støtter Symbian S60 3rd edition. Har fått oversendt en liste med telefoner som bruker dette operativsystemet. Det gjelder i hovedsak Nokiatelefoner.

"BMS finns utvecklat för telefoner med Symbian S60 3rd Edition. Exempel på telefoner är:

Nokia 3250, E50,E60, E61, E65, E 70, N7, N75, N77, N92
N93, E51, E63, E66, E71, N76, N81, N82, N95, C5, E75, N78, N79, N85, N96

Det finns fler modeller som BMS Symbian kan fungera på. Dock med varierande kvalitet. Titta på Wikipedias länk och se modeller för Symbian 9 version 3. Observera dock att telefoner med Touch screen inte fungerar med denna version av BMS. För att försäkra dig om att din telefon klarar att hantera BMS applikationen kan du alltid prova att installera den och se om det går bra innan du betalar."

Bjørn
Årsmøtet for Feltornitologene avholdes den 21. mai klokken 19.00 på Lista flystasjon.
Etter foredraget vil Eirik Grønningsæter holde foredrag fra det innholdsrike året som har gått, der han blant annet kan skilte med turer til Madagaskar, Sør-Afrika, Japan og Svalbard. Fjoråret var også året Eirik gikk til topps i den prestisjetunge "Wildlife photographer of the year" i klassen for beste dyreportrett, så det er bare å glede seg til et spennende foredrag.

Som de to foregående årene har vi leid oss inn på Lista flypark. Her er det mulig for de som ønsker det å ordne med overnatting av ulik standard. (De har vist pusset opp felleskjøkkenet der).
Vi baserer oss på felles bespisning og sosialt lag etter årsmøtet Griller er satt ut til bruk.

Årsmøtesaker:

1. Valg av ordstyrer og referent
2. Godkjenning av innkalling og dagsorden
3. Årsberetning og regnskap for 2009,
budsjett for 2010
4. Valg

Beste Hilsen
FO styret
Da har vi gleden av å innkalle til årsmøte i Feltornitologene den 01.mai. Møtet vil finne sted på Lista flypark klokken 19.00.
Etter årsmøtet vil Bjørn Olav Tveit holde foredrag om årets bok happening i Norge. Forfatteren vil fortelle litt om bakgrunnen for boka, historier i forbindelse med innhenting av materiale, og kanskje komme med tips om gode fuglelokaliteter, som ikke er så godt kjent enda.

Fo gjentar suksessen fra i fjor, og har ordnet med mulighet for overnatting i leiligheter på flyparken. Prisen for en 4-manns leilighet er på 1000,- pr natt. Satser på felles bespisning og sosialt samvær etter årsmøtet.
Det er en fordel å få en melding på forhånd hvis noen ønsker overnatting.

Årsmøtesaker:

1. Valg av ordstyrer og referent
2. Godkjenning av innkalling og dagsorden
3. Årsberetning og regnskap for 2009,
budsjett for 2010
4. Valg

Beste Hilsen
FO styret
Hei

Finner på noe nytt, og prøver meg på en blogg fra Azorene... ER allerde godt i gang med turen, og har hatt tre fine dager på Terceira. Nå har vi ankommet Flores, og før mørkets frembrudd rakk vi å få med en ringnebbdykker. Har store forhåpninger for de neste dagene, og utviklingen kan dere forhåpentligvis følge her:

http://bjornfuldseth.blogspot.com/

Bjørn Fuldseth
Nye overnattingspriser

For dem som ønsker et rimelgere alternativ, er det også mulig å bo på de gamle militærforlegningene. Her er prisen 150,- pr natt på 4 manns rom. Det skal fortsatt være bra med overnattingsplasser, men gi gjerne beskjed til undertegnede hvis du ønsker overnatting, sånn at vi har en viss oversikt.

Løp og kjøp

mvh
Styret
Da har vi gleden av å innkalle til årsmøte i Feltornitologene den 25. april. Møtet vil finne sted på Listaflypark klokken 19.00.
Etter årsmøtet vil Gunnar Gundersen vise bilder og fortelle fra sin tur til Georgia og Armenia.
Fo legger i år opp til en sosial ”happening” rundt årsmøtet, og har derfor ordnet med overnattingsmulighet i leiligheter på flyparken. Prisen for en 4-manns leilighet er på 1000,- pr natt. Satser på felles bespisning og sosialt samvær etter årsmøtet.

Årsmøtesaker:

1. Valg av ordstyrer og referent
2. Godkjenning av innkalling og dagsorden
3. Årsberetning og regnskap for 2007,
budsjett for 2008
4. Valg

Beste Hilsen
FO styret
 
Forumoversikt » Profil for bfu » Innlegg av bfu
Gå til:   
Powered by JForum 2.1.8 © JForum Team