[Logo] forum for feltornitologer
  [Search] Søk   [Recent Topics] Siste emner   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Members]  Medlemmer   [Groups] Tilbake til hjemmesiden 
Innlegg av: EWE
Forumoversikt » Profil for EWE » Innlegg av EWE
Forfatter Innlegg
Fant først introduksjonen din nå, og den forklarte jo mye av mine spørsmål.

Når det gjelder observatører så utrykte jeg meg sikkert noe uklart.
Det jeg etterlyste var jo en medlemsliste for BV-en siden feltornitologene.no tross alt et medlemsiden til BV-medlemmene.

Når det gjelder eldre artikler enn de 6 du fikk så håper jeg jo noen kan sende deg dem, for noen har vel tatt vare på dem, eller?
Det var vel sikkert 20-30 artikler, blandt annet noen flotte artikler om ørkenlo og mongollo fra Jæren noen hektiske uker i juli 2002.

Egil Ween

Hiver meg på gratulasjonene, ser veldig bra ut!!

Siden ting er så nytt så tillater jeg meg allikevel å komme med noen kommentarer.

En ting jeg ikke er helt med på er det som ligger under krysselister som heter "logg" osv.
Er det hentet fra ornitolog.no?
Er det egentlig vits med enda en logg så lenge artsobservasjoner.no synes å ha dekket behovet for loggføring? Det er vel heller ikke særlig relatert til feltornitologene eller?

Når det gjelder observatører som er listet er det vel mer naturlig å liste BV medlemmer?

Krysselister.
Håper det også blir lagt ut fylkeslister, kommunelister osv. Ser jo at informasjonen ligger der for hver enkelt. Også edelliste bør vel legges ut?

Artikler.
Ser endel av de artiklene som lå på den gamle siden er lagt ut. Men det fantes også en rekke veldig bra artikler på versjonen før det igjen...finnes de noe sted? Synd hvis det går tapt.

Ellers ser det jo ut til at Øyvind er svært rask til å oppdatere innspill som allerede er kommet, og det lover jo bra for fremtiden.
Da er det vel bare opp til alle oss andre og prøve å bidra bedre enn vi har gjort i det siste...det skal jo ikke mye til iallefall.

Egil Ween
 
Forumoversikt » Profil for EWE » Innlegg av EWE
Gå til:   
Powered by JForum 2.1.8 © JForum Team